Смяната на масло е задължителна част от поддръжката на всеки автомобил, ако искате да работи двигателя нормално. Навременната смяна на масло и филтри спомага за удължаването на живота на двигателя.





При смяната на маслото е задължително да се смени и масления филтър. Той от своя страна филтрира всички замърсители които могат да увредят двигателя. Смяната на филтър купе е препоръчително. Игнорирането на филтър купе може да доведе до респиратори заболявания като астма, алергии и други.



Периода в който трябва да се сменят филтрите и маслото е различно за всеки автомобил, точни километри може да се види в сервизното упътване на автомобила,но ние препоръчваме на всеки 10 хиляди километра да бъде извършено едно такова обслужване за да си гарантирате най-дълъг живот на двигателя.



Ние предлагаме голям избор на моторни масла и филтри, съобразени с всички изисквания на производителите на автомобили. Гарантирано качество и произход на всички масла и филтри. Заповядайте при нас и ще ви помогнем да направите най-правилния избор на моторно масло за вашия автомобил.